Tento recept nemusí pro někoho být nějaký extra unikátní, což je naprosto pochopitelné. Tento recept existuje v mnoha variantách, ať už jakkoliv ochucený, obarvený či lehce pozměněný. Na tomto receptu by nemuselo být nic těžkého, ale pro někoho, kdo tak často nevaří, či si nepřipravuje domácí stravu sám, by tento recept přeci jen mohl být malým oříškem. Ano, i na tomto receptu se dá leccos zkazit, ale zase na druhou stranu se jedná o velmi jednoduchý recept, který se dá všelijakými způsoby pozměnit. Ještě než se vrhneme na recept, tak bych chtěla podotknout, že sice tento recept obsahuje vyšší množství NASYCENÝCH MASTNÝCH KYSELIN, které nejsou pro tělo to “pravé ořechové”, ale pokud je naše strava dostatečně pestrá a bohatá na kvalitní živiny, tak nevidím problém v tom, že si jednou za čas dáte takovýto typ dezertu. Je to rychlé a jednoduché. A nakonec bych chtěla podotknout, že tento recept se skládá z ingrediencí obsahující laktózu, proto tento recept není vhodný pro osoby s laktózovou intolerancí. Avšak je zde jedno z mála řešení i pro tyto jedince (viz ALTERNATIVY). Doufám, že tento jednoduchý recept Vás alespoň trochu nadchne a nezapomeňte se o něj s ostatními podělit!
S láskou Dája.
