Tento recept byl takový “hokus pokus” jako většina mých experimentů v kuchyni. Pamatuji si moc dobře, jak se moje babička mnohokrát natrápila s palačinkovým těstem a i já jsem z toho měla strach, že se to nepovede (to k vaření prostě patří). Nikdy předtím jsem palačinky nepřipravovala, tak je to taková povedená premiéra. Na palačinkách je krásné to, že se dají připravit “na sladko” i “na slano”. Jak již je z názvu patrné, tak tento recept bude sladká verze, ale nebojte brzy si připravíme nějakou dobrou slanou verzi palačinek (miluji experimentování! takže se vůbec nemusíte bát!).
Doufám, že se Vám těsto povedlo, a kdyby ne, víte, co se říká: “Cvik dělá mistra.” Prvních pár pokusů může být katastrofa, nádobí bude i s těstem létat vzduchem, ale nakonec se Vám to určitě povede, nezoufejte, já Vám věřím!
Příjemné kuchtění, s láskou, Dája. ♥
